Nieuws

Save the Date: 13/10/2021: Hello Pierre / Goodbye Luc

De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) Antwerpen nodigt je graag uit op 13 oktober 2021 voor ‘Hello Pierre/ Goodbye Luc’.
We sluiten een tijdperk af: onze algemeen directeur, Luc Broos, gaat met pensioen. Tevens verwelkomen we zijn opvolger, Pierre De Strycker.Deze avond zien we als dé gelegenheid om hierop te klinken en het netwerk dat Luc zorgvuldig uitbouwde te delen met Pierre.
We hopen dat ook jij erbij kan zijn.Indien je graag de gedrukte uitnodiging ontvangt, kan je hieronder je gegevens achterlaten.
Lees meer

Welkom op onze vernieuwde website!

Beste bezoeker,
Zoals u kan zien kreeg onze website een flinke opfrisbeurt. We gingen met het Tobania team een de slag en kozen een hip design met de nadruk op sprekende beelden en duidelijke beknopte informatie over onze projecten.
Het opwaarderen, verkopen en ontsluiten van bedrijventerreinen blijven onze belangrijkste activiteiten. Daarnaast staan er heel wat nieuwe ontwikkelingen op til op ons wetenschapspark te Niel dat stilaan de allure van een heuse life science campus krijgt.
Voorts zijn we nog steeds actief binnen de domeinen investeringspromotie, het promoten van de creatieve sector en helpen we bedrijven graag met het vinden van de juiste werknemers.
Lees meer