Nieuws

Welkom op onze vernieuwde website!

Beste bezoeker,
Zoals u kan zien kreeg onze website een flinke opfrisbeurt. We gingen met het Tobania team een de slag en kozen een hip design met de nadruk op sprekende beelden en duidelijke beknopte informatie over onze projecten.
Het opwaarderen, verkopen en ontsluiten van bedrijventerreinen blijven onze belangrijkste activiteiten. Daarnaast staan er heel wat nieuwe ontwikkelingen op til op ons wetenschapspark te Niel dat stilaan de allure van een heuse life science campus krijgt.
Voorts zijn we nog steeds actief binnen de domeinen investeringspromotie, het promoten van de creatieve sector en helpen we bedrijven graag met het vinden van de juiste werknemers.
Lees meer

Beverfamilie op Veiling Zuid

In de Otterbeek (what's in a name) op bedrijventerrein Veiling Zuid in Sint-Katelijne-Waver zijn duidelijk bevers actief. Waarschijnlijk gaat het om een koppel dat hier hun vaste stek heeft gevonden.Vlak naast de plek waar de Otterbeek onder het nieuw aangelegd fietspad loopt is een kleine vijver waar de beverburcht werd gebouwd. Hier bouwden ze in de beek een beginnend dammetje.   
Lees meer